Futurs

"La societat catalana s'ha caracteritzat tradicionalment per tenir un teixit associatiu molt fort"

La societat catalana s'ha caracteritzat tradicionalment per tenir un teixit associatiu molt fort. La persistència per mantenir uns estàndards de qualitat molt alta han obligat a empreses, clubs, entitats i individus a organitzar-se, treballar plegats per una finalitat concreta i representar col·lectius.

Des de 2017, la nostra associació camina amb pas ferm per representar el nostre veïnat i treballar per un Can Cortés millor. Durant aquests últims dos anys, hem donat un impuls important situant les demandes del nostre barri en el centre del debat públic de la ciutat.

Durant aquests dos anys i amb el lideratge del nostre president, Aitor Arriaga – a qui volem agrair tota la feina, determinació i compromís amb el barri- hem estat capaços d'aconseguir intervencions tan importants com l'arranjament de voreres o la primera marquesina d'autobús. Son part del conjunt de futurs que vam aconseguir que el plenari del mes de setembre de 2021 aprovés. Perquè des de Can Cortés ja no volem parlar de greuges; ara, volem parlar de futurs. Futurs són el conjunt d'inversions i actuacions que cal treballar per fer del nostre barri un territori de primera.

Un cop acabat el mandat de la Junta Directiva sortint, calia assegurar la continuïtat de l'associació amb nous lideratges; una fita que només s'assoleix amb un veïnat actiu i compromès. I Can Cortés no ha fallat! Tenim nova Junta Directiva; dirigida per Gemma Falcó conjuntament amb un equip de veïns i veïnes (majoria molt significativa de dones) que seguirem fent bona feina perquè com bé deia aquell anunci: "la feina ben feta no té fronteres ni té rival".

La nostra vocació són els centenars de futurs que han d'arribar per fer de Can Cortés un barri de molts èxits.

Seguim!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem