El govern consolida el projecte de ciutat

'L'aposta ferma del PSC en aquest govern és clara i nítida: aconseguir endreçar l'Ajuntament i fer realitat els projectes amb els quals ens vàrem presentar a les eleccions'

El govern del canvi ha tingut l'oportunitat d'explicar el projecte de ciutat en el debat promogut pel TOT Sant Cugat de balanç dels primers 2 anys de govern. Primer apunt: el balanç només té una lectura positiva. Els partits de govern hem desmantellat una per una les falsedats que l'oposició va esbombant per tot arreu. Uns per ignorants i populistes -els de la plaça de colon-, mai han governat i mai governaran, al pas que van, tornaran a ser invisibles. I altres per haver permès el deteriorament dels serveis i la situació caòtica de l'Ajuntament quan governaven.

Més info: 2 anys de tripartit a Sant Cugat: debat sobre anella verda i baixes emissions

Quina credibilitat pot tenir algú que ha estat alcaldessa i denuncia mancances de les quals hauria d'haver posat remei? Perquè va permetre el deteriorament dels serveis, equipaments culturals, socials, una flota municipal insostenible... L'aposta ferma del PSC en aquest govern és clara i nítida: aconseguir endreçar l'Ajuntament, posar llum a l'obscurantisme en la gestió passada, que les coses funcionin i fer realitat els projectes amb els quals ens vàrem presentar a les eleccions.

Hem demostrat que hem estat a l'altura afrontant la PANDÈMIA, hem posat a l'abast uns pressupostos i unes ordenances per donar cobertura als serveis necessaris i millorar-los, hem posat l'accent en la gestió en l'emergència social, habitacional i climàtica, impulsant actuacions irreversibles, estem apuntalant l'estructura municipal, elevant el nivell de qualitat i manteniment de la ciutat, suport al teixit econòmic i comercial. I no serà per manca de creativitat, esforç, empenta, capacitat de treball, il·lusió, i ganes, que els socialistes seguirem treballant els anys vinents des del govern.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem