Gràcies mares!

Està bé agrair i felicitar a totes aquelles dones que un dia eren persones normals, amb certes habilitats ... i nou mesos després saben fer màgia

Aquest mes hem celebrat el dia de la mare (com si no ho fossin cada dia) I està bé agrair i felicitar a totes aquelles dones que un dia eren persones normals, amb certes habilitats ... i nou mesos després saben fer màgia, com si tot aquest temps haguessin estat preparant un màster en Hogwarts.

Com a mare, agafes els coneixements de la teva pròpia mare i de la iaia, elles ja són qun lauden a la matèria, més tot allò que tu vas aprenent i invoques:

Olorus, olorós! I ets capaç de calmar al teu nadó amb el sol fet de posar-ho a prop teu i ell percebi la teva olor màgica.

Peixum, verdurum, pollastrum! I aconsegueixes que el peix i les verdures, es converteixin, davant de l'exquisit paladar del teu fill, en pollastre arrebossat.

Truita, emojium! I ara les teves truites, amb ajuda del tomàquet semblen emojis.

Abraçada, petonsiums! Les abraçades i els petons d'una mare són capaços de curar la pell i l'ànima d'un fill.

I com aquests encanteris, podríem comptar diversos centenars més.

A Sant Cugat hem descobert que tenim una seu del literari col·legi de màgia: El 2017, va néixer la primera escola per a mares emprenedores. Des d'allà, es fan grans sortilegis que ens faciliten la vida a tots. També tenim localitzada a una mare que té un grau superior en l'art dels reptes màgics: Melania Mill (veïna de Sant Cugat) que va aconseguir mitjançant la seva croada personal que la T-12 augmentés dels 12 als 14 anys.

Abans de creuar l'andana 9 i ¾, vull acabar amb una frase que demostra com les mares amb unes simples paraules, fem que les coses apareguin (encara que els altres les hagin buscat per tot arreu):

Com vagi jo i ho trobi... (Totes les mares)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem