Gràcies, Sant Cugat!

'Fer d'alcaldessa ha estat un honor i un privilegi, i després d'aquesta experiència, el meu lloc no és seguir com a regidora'

Els resultats de les darreres eleccions no han estat els que esperàvem a Esquerra Republicana. Havíem plantejat aquestes eleccions per tornar a liderar el govern de la ciutat i això no serà possible.

Més info: Mireia Ingla plega i renuncia a agafar l'acta de regidora pel proper mandat

Fa 4 anys vaig arribar amb força i ganes, convençuda que vaig fer el que calia. No he dubtat mai de la decisió presa. Ara toca marxar amb el mateix convenciment i el compromís intacte. Fer d'alcaldessa ha estat un honor i un privilegi, i després d'aquesta experiència, el meu lloc no és seguir com a regidora. Sempre he cregut que cal ser coherent i conseqüent amb els teus actes. I en política encara més, perquè així ens ho exigeix la ciutadania.

Només tinc paraules d'agraïment per aquests quatre anys viscuts tan intensos i especials. No podia haver tingut una companyia millor al govern: persones còmplices, compromeses i responsables. M'heu fet sentir orgullosa i feliç. Gràcies també a tot el personal municipal de l'Ajuntament, que cada dia es deixa la pell perquè la ciutat funcioni i tiri endavant.

El 2019 vam fer un pas endavant amb dos objectius. El primer, fer un govern per a tothom que treballés perquè ningú hagi de marxar de la ciutat a causa del preu de l'habitatge. L'èxit de la ciutat no l'ha de pagar la gent. I segon, fer que Sant Cugat seguís sent un referent en qualitat de vida, adaptant aquest benestar a les necessitats del segle XXI.

Aquests són alguns dels reptes que hauran d'entomar el nou consistori i el nou govern. Molta sort als 25 regidors i regidores del mandat 23-27. Sant Cugat es mereix sempre el millor. Jo hi seré pel que calgui, lluitant com una santcugatenca més per fer d'aquesta ciutat el millor lloc per viure.

Mireia Ingla és alcaldessa de Sant Cugat en funcions fins al pròxim dissabte 17 de juny, dia que es realitzarà el ple d'investidura

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem