Guanyarem Valldoreix

Veïns i veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Procés Constituent, la CUP, els Comuns, MES i Esquerra Republicana són els agents polítics i socials que conformen la candidatura

A Valldoreix ha nascut la candidatura de Guanyem Valldoreix. Una candidatura que aplega a les forces d’esquerres així com entitats veïnals amb un objectiu: redreçar la deriva que està prenent Valldoreix cap a un barri dormitori sense identitat i fer-ne un poble apoderat. Una idea clara, ambiciosa i potent.

 

Veïns i veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Procés Constituent, la CUP, els Comuns, MES i Esquerra Republicana són els agents polítics i socials que conformen la candidatura. També compta amb el suport extern de l’associació “Mou-te” i de la gent de Podemos. S’ha forjat una esperança capaç de trencar la majoria absoluta convergent i capaç de guanyar un Valldoreix feminista, ecologista i republicà.

Una idea fonamentada sobre moltes propostes concretes que responen a mancances determinades. Tals com apostar per la participació ciutadana a tots els nivells, i deixar enrere una participació interessadament limitada i enfocada a blanquejar decisions ja preses. O potenciar l’associacionisme, que és el múscul identitari del poble. Afrontar el problema d’habitatge, que exclou al jovent i a la gent de Valldoreix, de forma valenta amb Habitatge de Protecció Oficial. Recuperar la sobirania venuda o desaprofitada de l’EMD. En comptes d’aigualir l’activitat política de l’EMD i reduir-la a mera gestió, polititzar-la de forma transversal amb perspectiva feminista, ecologisme, republicanisme, etcètera.

Tota desafecció o desinterès que pugui suscitar l’EMD de Valldoreix és un símptoma del fet que cal apoderar Valldoreix com a poble. Generant espais de socialització i consciència, només així guanyarem Valldoreix!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?