Una inversió necessària des de feia anys

'No som responsables que quan es van fer els carrers, no es fessin amb totes les garanties, ni de la millor manera ni amb materials adequats'

3 milions d'euros, aquesta és la resposta del govern per arranjar asfaltat als carrers i vies del municipi, que sumat als més de 200.000 euros per mantenir voreres i mobiliari urbà abans d'acabar l'any 2022, ens denoten la voluntat de revertir un dèficit històric. Primer teníem la responsabilitat de fer front a la pandèmia, destinar els esforços a no deixar ningú enrere i donar suport a l'activitat econòmica i comercial per mitigar els seus efectes.

Més info: L’Ajuntament destina 3M€ a arranjar l’asfalt de 58 carrers entre el setembre i el desembre

Aquesta contundència és la resposta que donem a la ciutadania després d'anys sense inversió, i veient que els carrers i els terres, les lloses sobretot, de les zones de vianants estan malmeses, en gran part per una mala execució inicial, i també pel pas de vehicles pesants que les deteriorem. No som responsables que quan es van fer els carrers, no es fessin amb totes les garanties, ni de la millor manera ni amb materials adequats, i és que molts d'aquests carrers s'haurien de fer de nou, per això cal replantejar-los de nou.

El que farem, i per això estem realitzant tots els esforços possibles amb els recursos dels quals disposem, és un calendari de priorització. Amb tot sentit i raó, veïns i veïnes voldrien que el seu carrer o la zona que més freqüenten s'arrangés com més aviat millor i de la millor manera, però hem prioritzat per aquelles vies més transitades i que pitjor estan, i a la vegada garantint un repartiment pels diferents barris per no concentrar-ho tot en el centre.

Creiem que aquest és un primer pas, que aquest esforç no s'ha d'aturar aquí, que els anys vinents hem de continuar en aquesta línia, per anar millorant i així ho procurarem en la mesura que els recursos així ens ho permetin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem