Junts per Valldoreix no ha fet bé la feina al Baixador

'La responsabilitat és dels vocals de Junts a la Sala de Plens de la Casa de la Vila que, amb els seus vots, han impedit que el projecte continuï endavant, paralitzant-ne la tramitació'

Molt ocupats estan últimament els membres de Junts per Valldoreix en vendre la imatge de la bona feina que han fet els darrers 10 anys per tirar endavant la urbanització del Baixador. Després de 12 anys governant i una dècada amb el projecte entre mans la realitat és una i és tossuda. Encara està tot per fer. Penjar-se medalles de la feina no realitzada és, com a poc, sorprenent. I el fet és que, per moltes declaracions grandiloqüents que es facin i per molts articles d'opinió que s'escriguin, tothom pot apreciar que, durant els seus anys de govern, a Junts no van ser capaços ni tan sols d'aprovar el projecte, fita que s'ha assolit en aquest mandat.

Més info: La urbanització del Baixador entra en "via morta"

I no, l'actual equip de govern de Valldoreix no afirma que sigui l'Ajuntament de Sant Cugat el responsable d'aturar el projecte. La responsabilitat és dels vocals de Junts a la Sala de Plens de la Casa de la Vila que, amb els seus vots, han impedit que el projecte continuï endavant, paralitzant-ne la tramitació.

Per aquest govern la responsabilitat no passa per buscar 'solucions temporals' improvisades a correcuita que tapin anys de mala gestió i sí per donar una resposta definitiva, sostenible econòmicament i que s'ajusti a la legalitat i a les necessitats globals de la ciutadania de Valldoreix.

Per tant, senyores i senyors de Junts per Valldoreix, deixin d'intentar construir un relat amb què blanquejar la seva inoperància política i centrin-se a posar-se mans a l'obra per aconseguir construir la millor avinguda del Baixador pels veïns i veïnes de la vila.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem