L'arribada d'Esclat a Sant Cugat

El grup Bon Preu és una firma amb les arrels a Catalunya

L’arribada d’un hipermercat Esclat, del grup Bon Preu, a Sant Cugat ha estat una de les bones notícies de caràcter local d’aquest darrer tram del 2018. Feia anys que molts santcugatencs ens preguntàvem per què hi aterraven tants grups forans, mancats d’un vincle afectiu amb Catalunya, i, en canvi, Bon Preu-Esclat s’hi resistia. Ara, per fi, s’ha aconseguit, concretament en l’enclavament de la B-30 i la C-16, amb una superfície de 4.000 metres quadrats tot donant feina a 114 persones, 57 de les quals són santcugatenques provinents del Servei d’Ocupació Municipal.

El grup Bon Preu és una firma amb les arrels a Catalunya, que, a diferència d’altres del mateix ram, per a les quals les butxaques catalanes són només una mera font de negoci, s’estima el país i fa costat a les seves reivindicacions nacionals. Bon Preu, a més, sempre ha donat un suport incondicional a la llengua catalana, i això és d’agrair. Ho demostra amb la immensa quantitat de productes que podem trobar-hi etiquetats en el nostre idioma. Però hi ha una altra cosa que crec que també cal valorar, jo, si més no, ho faig. Em refereixo a l’acurada selecció de personal. L’amabilitat de la gent que hi treballa, afegit al domini de la llengua, constitueixen un fet distintiu. Les empreses, avui dia, estan tan abduïdes pel món tecnològic que sovint obliden el més important: el factor humà. Un factor humà que, en aquest cas, es troba en el tracte entre client i dependent.

Bon Preu, però –tenint en compte que l’accés a l’hipermercat Esclat només pot ser fet amb cotxe– encara té una assignatura pendent a Sant Cugat, i és obrir un establiment de proximitat al centre de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem