L’orgull de treballar en una empresa referent

El DIARI ha estat un dels periòdics locals més importants de Catalunya i, per molts, un referent periodístic

He tingut el plaer i el privilegi de treballar 21 dels 23 anys del DIARI de Sant Cugat. M’hi vaig formar i m’he consolidat com a periodista esportiu. L’hi he dedicat molts esforços personals. Ningú m’hi ha obligat. Ho he fet perquè m’estimo la professió i la meva ciutat. No sé fer-ho d’una altra manera.

El DIARI ha estat un dels periòdics locals més importants de Catalunya i, per molts, un referent periodístic. Però que tothom ho tingui ben clar: el comiat del DIARI no és cap pas enrere de Totmedia, són dues passes endavant, i trepitjant ben fort. El temps em donarà la raó... De fet, ja me la dóna. El TOT Sant Cugat en línia i paper, els altres dos mitjans locals de Totmedia, ja són un fenomen social, digne d’estudi. El web del TOT Sant Cugat és líder d’audiència, i amb diferència a Sant Cugat, i també el millor de Catalunya, segons les dades de l’OJD. La versió de paper és un exemple per a la majoria de capçaleres del nostre país, i el primer mitjà local de l’Estat espanyol que ha passat l’ISO.

El futur ja és el nostre present. Som un referent i ho volem continuar sent. És per això que volem centrar tots els nostres esforços a seguir sent els millors, oferint un producte de qualitat. És un orgull treballar en un dels millors mitjans de comunicació de Catalunya, admirat i respectat.

Sempre he dit que un dels èxits dels nostres mitjans de comunicació és l’equip humà i professional que hi treballa. Gent il·lusionada en el que fa. Sigui quina sigui la seva tasca o àrea de treball. Creu en el que fa.

Moltes gràcies als lectors, als subscriptors i als anunciants del DIARI que ens heu acompanyat en aquest apassionant viatge. Vosaltres també heu contribuït en aquest èxit. I ho seguireu fent en el TOT Sant Cugat en línia i paper.

 
Comentaris

Destaquem