La família del TOT

Vaig néixer amb el TOT i sé el que representa per la gent, per la ciutat

Segurament que hi ha gent que no s'imagina el TOT sense el Josep Maria. Són molts anys amb ell al capdavant i li agraeixo la feina feta. El llistó el deixa ben alt i posaré tota la il·lusió i la feina per estar a l'altura.

Al final, les coses es fan gràcies a l'equip que hi ha al darrere i el que tenim és de primera; fort i coneixedor de l'ecosistema de Sant Cugat. Aquesta és la clau. Gràcies a l'Àgata Guinó, Àlex López, Bernat Bella, Cinta Caballé, Ferran Mitjà, Bernat Millet, Toni Garcia, Francesc Cabeza, Maria José Orcera, Michele Orrú, Elisa Plazón, Cristina Fernández, Susanna Carmona, Irene Mir, Sergi Felip, Mariona Sagalés, Bea Patón, Eva Remolina, Anna Comella, Anna Troyano, Maribel Pinillos, Juan Carlos Martínez, i a tot l'equip de distribució i molts col·laboradors, els que hi són i els que hi han passat per fer del TOT una realitat.

El TOT seguirà tenint vocació de servei a la ciutat. Fent de cohesionador social, de facilitador. Si algú s'apropa al TOT, la família l'ajuda. És un aparador i una eina d'acollida per a molts nouvinguts. El 80% dels santcugatencs s'informa del que passa a Sant Cugat gràcies al TOT; i no ho diem nosaltres, sinó l'Observatori Sociològic Municipal. Hem sabut arribar a tots els públics adaptant-nos als hàbits dels lectors. I així ho hem de seguir fent.

La família ho és tot. Per què ho dic? Doncs perquè vaig néixer amb el TOT sota el braç ara fa 34 anys i sé el que representa per la gent, per la ciutat. Fa 8 anys que vaig començar a treballar encapçalant la versió digital i després formant part del departament comercial. Just fa uns dies amb els periodistes vam definir el que crèiem que representa el TOT per la gent: el TOT és proper, dona informació gratuïta a totes hores, es troba de tot, és de confiança, aglutina, divers, altaveu de tots, identifica. I vosaltres, què creieu? Us convido a formar part de la nostra família agafant un TOT cada divendres, entrant al web cada dia, i a les xarxes, constantment. Seguirem fent gran el TOT amb vosaltres.

 
Comentaris

Destaquem