Lemon

'Sembla que recollir les bosses, ampolles, gots i altres restes estigui prohibit quan vas de festa i que sigui una cosa denigrant pels joves'

Em costa de creure que, cap de setmana rere cap de setmana, la zona que envolta la discoteca Lemon sigui un abocador a l'aire lliure pel jovent que va a passar-ho bé a la mateixa discoteca. Sembla que recollir les bosses, ampolles, gots i altres restes estigui prohibit quan vas de festa i que sigui una cosa denigrant pels joves.

Fa uns dies llegia una notícia on es reclamava un model d'oci a Sant Cugat que no fos "elitista, homòfob i racista" en què hi estava d'acord en part, però, de totes totes, abans de pregar perquè els nostres fills s'envoltin d'entorns "perroflautilles" o "pijos", penso que val més que preguem perquè siguin bones persones i educades. Que tant gaudeixin matinant per anar de "trekking" per la muntanya, o sortint de festa fins a última hora de la matinada, però que allà on vagin, s'enduguin les restes del que han portat per veure o menjar. Si volem conscienciar al planeta per una bona gestió mediambiental, no anem bé si ni tan sols recollim els materials reciclables del terra que nosaltres mateixos hem portat.

Més info: El jovent vol trencar amb el model d'oci "elitista, homòfob i racista" de Sant Cugat

Clarament és un problema de la societat actual, no podem educar aquest entorn d'un cap de setmana a l'altre. Només se m'acut unes poques solucions immediates en aquest cas concret;

  1. Posar un vigilant cada 100 metres per recordar que la brossa se l'emportin o la posin al contenidor més proper.
  2. Posar un policia que multi a tot aquell que deixi la brossa a terra.
  3. Posar un equip de recollidors permanents (a pagar per la discoteca).


També ajudaria que hi hagués contenidors a la zona, això si, metàl·lics, que si són de plàstic ja sabem que passa misteriosament amb un encenedor... En qualsevol cas, la millor solució és que cadascú reculli la seva brossa!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem