Les dones per la pau

Les Xandrines ens alcem per aconseguir la pau, i com sempre, ho fem per divertir-nos si, però no diem cap ximpleria

L'associació Teatral Les Xandrines, de la qual tinc el privilegi i l'orgull de formar part, estrena divendres, dia 19 de gener, una nova obra. Es tracta de la Lisístrata, una obra escrita per Aristòfanes 400 anys abans de Crist.

Dirigides de nou per en Roger Cònsul, i seguint un text adaptat per ell, posem en escena una situació hilarant on les dones ens neguem a tenir sexe amb les nostres parelles fins que no deixin de fer la guerra... i pensar que està escrit fa més de dos mil anys!

Aquesta obra és, sens dubte, l'aposta més arriscada de les Xandrines. Sense deixar de banda l'humor que ens caracteritza, canviem el nostre estil i posem en escena una obra atrevida i descarada posant davant del públic problemes de l'antiga Grècia que, sens dubte, segueixen sent actuals al segle XXI.

Les Xandrines ens alcem per aconseguir la pau, i com sempre, ho fem per divertir-nos si, però no diem cap ximpleria. Parlem de pau i de guerra, de lleis, decrets i resolucions, parlem de terres llunyanes, de races i de religions, i ho fem com a dones, dones de l'antiga Grècia i dones de Sant Cugat; doncs és tan ignorant la història que allò que Aristòfanes va escriure fa tants i tants anys, avui dia encara no hem sigut capaços de solucionar... i seguim lluitant...

Lisístrata ens donarà l'oportunitat de canviar el món. Aconseguir que cap home torni a fer la guerra contra un altre, que cap país en destrueixi un altre, que mai ningú torni a fer servir les armes... Però haurem de ser nosaltres, homes i dones del S. XXI qui decideixi quin futur volem... Senyors, pensem en la Pau!

Us esperem a Mira-sol teatre... veniu... si és que us atreviu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem