Mira-sol existeix!

'Som moltes i molts habitants en Sant Cugat i, tot i viure en un lloc molt privilegiat, cal cercar i obtenir igualtat, des del respecte i el sentit comú'

Bastants cops, en molts llocs, hi ha territoris que han hagut de reivindicar-se, de fer quelcom, per fer-se visibles, dins de l'estructura administrativa que les engloba, sigui la que sigui. Així recordem el Teruel existe, el Soria! Ya! o més a prop, els moviments per fer visibles el quart món o a les dones, d'entre altres.

Aquests exemples indiquen diverses coses, com el despoblament, la manca d'inversió, la poca cura amb la cultura, la desconsideració, la injustícia i també l'oblit o el menys teniment. Sens dubte, el que ara citaré, en valor absolut i relatiu respecte del qual s'ha mostrat, no té res a veure, però va en la mateixa línia i per tant dic alt i clar "Mira sol existeix".

Què hi ha de la piscina planificada i de la promesa dels diferents governs municipals? Què hi ha respecte de la destrossa vandàlica del pipican del passeig de Sant Cugat a Rubí, perquè no s'arranja altre cop i perquè no se cerca als responsables? Què i quan es farà una actuació realista en les rieres? Quan es planificarà un transport públic, per tothom, que dissuadeixi de l'ús del cotxe? Quan es tractarà de fer un centre social als voltants del Casal, en el que hi hagi tot el que hi ha i més, com per exemple un bar? Quan gaudirem de policia de barri propera i visible? Cm es pensa atendre a una població disseminada i cada cop més envellida?

Som moltes i molts habitants en Sant Cugat, i tot i viure en un lloc molt privilegiat, cal cercar i obtenir igualtat, des del respecte i el sentit comú, el qual ha de passar per una real cogestió del barri, Mira sol és molt més que una estació dels FGC.

 
 
Comentaris

Destaquem