Robert Savé

Vaig néixer a Sant Mart de Provençals (Barcelona), l’any 1954, estic casat i tinc dos fills (jugadors de l’equip sènior Futbol Sala del Sant Cugat), soc biòleg i el meu ofici és la recerca (IRTA) i la docència (UAB).

Els meus entreteniments són l’ornitologia i el rugbi, als quals em vaig dedicar intensament en la meva joventut, sense deixar mai ni un xic a banda, Toni, Jordi i Pau, els amics, la conversa i llegir.

Em considero santcugatenc des de fa 10 anys, perquè penso que un és del lloc on es vincula i projecta, a la vegada considero que l’esport en equip i competitiu és una norma, que genera un estil de vida. 

Aleshores, vaig venir amb la meva família i vaig començar a entrenar/educar a diferents equips del Club de Rugbi Sant Cugat (alevins, infantils, cadets, altre cop infantils...), amb la qual cosa em sento plenament satisfet per tot el que hem fet plegats però, sobretot, perquè ara aquells nens són homes, alguns bons esportistes, i tots molt bones persones.En aquest Club he sigut entrenador / educador, director de l’Escola, jugador, capità i membre de la Junta, càrrec que encara tinc.

Fa dos anys amb uns companys vàrem constituir l’equip de rugbi de veterans, Matusalem XV Sant Cugat, amb l’afany de seguir fent el que ens agrada amb totes les limitacions i il·lusions pròpies de l'edat. Pensem que no s'ha de deixar de fer coses perquè ens fem grans, ens hi fem perquè deixem de fer-les.

Des del desembre del 2010 fins al desembre del 2012 he sigut el secretari de la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat, càrrec en el qual m'hi he sentit totalment identificat amb els responsables i companys, que hi han participat, des de la que valoro que es pot contribuir en equip, sense lideratges, amb feina, cohesió i sentit comú, a fer un esport per tots els veïns de Sant Cugat. Entenent l’esport com una activitat formativa, educativa, social, que a vegades, esdevé competitiva, però que no té perquè ésser el fi, pot ser simplement una conseqüència.