La Mirada, una escola necessària

"No hem posat cap pal a la roda per evitar la construcció de l’escola de la Mirada, malgrat el discurs marcadament electoralista del Tripartit"

L’escola La Mirada és necessària i urgent. El grup municipal de Junts per Sant Cugat la defensem, sempre l’hem defensat. Una escola que es podia haver fet sense tocar el bosc com es va preveure al mandat anterior. Durant el darrer trimestre de l’any 2019 vam proposar solucions i vam oferir diàleg al govern Tripartit de Sant Cugat per defensar-ho plegats, però van optar per no escoltar.

Van preferir iniciar un nou procés que suma més de tres anys i que ens ha conduït a anul·lar part del bosc de Volpelleres i la tala d'arbres.

Un temps que les famílies, Ajuntament i la ciutat ens podríem haver estalviat. Tot perquè el govern Tripartit ha tingut la necessitat de repetir fins a l’avorriment que el govern anterior ho va fer malament. Tot, absolutament tot. 
Imaginem que la pèrdua de temps d’un concurs públic que el Tripartit va convocar per construir l’escola i que va quedar desert perquè el pressupost no estava actualitzat, també és responsabilitat nostra…

Tot i això, no hem posat cap pal a la roda per evitar la construcció de l’escola de la Mirada, malgrat el discurs marcadament electoralista que el Tripartit continua repetint i que també van posar de manifest davant la comunitat educativa durant el ple municipal del mes d’octubre, sense permetre’ns explicar la nostra posició al respecte.
Sí vam votar en contra de la destrucció del bosc, però mai en contra de l’escola. Ens hem abstingut testimonialment recordant que hi havia una alternativa possible a treballar.

Continuarem sumant perquè pares, mares i fills tinguin la Mirada. Un equipament escolar que Sant Cugat necessita al més aviat possible.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem