Missatgets nadalencs

Reclamo tornar a la personalització per comunicar sentiments sincers

Em deia l’altre dia un amic que amb motiu del darrer Nadal i Cap d’Any s’havia afartat dels missatgets telefònics. Han estat variats els sistemes utilitzats, vídeos amb temàtiques de tot tipus, nens cantant cançonetes, senyoretes vestides de Pare Noel desitjant-nos Bones Festes i alguna cosa més, numerets que saltaven i caminaven sols, campanades que acabaven amb un gran so escatològic, i fins i tot un cantaor que cridava que estava tip de les festes.

Encara que algun missatget pugui ser graciós, no dic que no, el cert és que es despersonalitza la felicitació. El fet de marcar la tecla “reenviar” és massa fàcil.  Potser el missatget té com a propòsit fer la brometa en lloc de transmetre un sentiment de bons auguris. Voldria suposar que qui l’envia sent de veritat el que significa desitjar un Bon Any al receptor.

Reclamo tornar a la personalització, a preguntar com va tot a les persones que no hem vist, a interessar-nos per l’any traspassat, en fi, a sortir del “reenviar” per comunicar sentiments sincers, encara que siguin en poques paraules i pel mòbil. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem