Voreres

Em deia l’altre dia un amic que, amb el pla de neteja intensiva dels carrers iniciat per l’Ajuntament, quedarien al descobert com n’estan de malmeses, les voreres

Vaig pensar que no estava malament la reflexió. En primer lloc, em sorprèn que s’hagi de contractar una ampliació, se suposa, de l’actual concessió administrativa, quan el cert és que entre les obligacions de la concessionària hi hauria d’haver, precisament, netejar les voreres i vies públiques.

Hi ha d’haver algun diferencial, em pregunto, perquè si no, sembla com si es pagués dues vegades per fer la feina. Que passarà si no s’executa correctament la tasca encomanada, com ara ha passat? Haurem de fer noves ampliacions de l’ampliació de la concessió ja contractada fins que l’empresa ho faci bé?

No és més econòmic que es controli la feina en lloc d’anar adjudicant al mateix concessionari el que pel que sembla no ha fet prou bé? A més, la neteja deixarà al descobert la manca de llambordes de les nostres voreres o de les que estan  trencades o que ballen quan algú hi passa. Caldrà aleshores fer una nova concessió per arreglar-les?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem