Música amb ànima

Moltes activitats solidàries s’organitzen amb interpretacions musicals i el plaer per als participants és doble

La Música és necessària per a la vida. Ens acompanya en els moments més íntims i va lligada a sensacions que queden gravades en la nostra ànima. Ens commou, ens calma, ens fa sentir, ens adorm, ens fa moure, ens anima, ens ajuda a estudiar, a treballar, a enamorar-nos, afavoreix la pau i l’harmonia entre les persones, pot ser identitària i forma part de l’ADN de la cultura de les persones.

La Música també pot ser solidària. Moltes activitats solidàries s’organitzen amb interpretacions musicals i el plaer per als participants és doble perquè tenen el goig de ser solidaris i el goig d’escoltar la música. Com cada any, des d’en fa 8, a Sant Cugat es celebra el concert Música per a la Solidaritat, que organitza el Rotary Club de Sant Cugat, i que pretén, amb l’ajuda d’artistes locals, aconseguir omplir el Teatre-Auditori i recaptar fons destinats a una entitat humanitària de la nostra ciutat.

En aquesta novena edició, el concert comptarà amb la música espiritual del Cor de Gospel de Sant Cugat, que, amb el seu cantant i director, Erwyn Seerutton, aportarà l’ànima i la sensibilitat necessàries perquè els assistents rebin aquesta gran dosi de felicitat que s’obté en un concert d’aquestes característiques. Tots gaudirem de la música i de la solidaritat de poder ajudar amb la nostra presència a fer que la Fundació Privada Sant Medir pugui molt probablement habilitar una sala de bany en el seu vell edifici situat als peus de l’ermita de Sant Medir i que utilitzaran els seus 43 residents.

Val la pena que la música formi part de les nostres vides i més si és interpretada solidàriament per ajudar una entitat o una causa que ho necessita. A Sant Cugat tenim molts actes solidaris que són molt acompanyats i valorats per la població. Tot plegat ens ajuda a sentir-nos millors persones i a tenir una ànima plena de música i d’amor.

Cada any, espero amb il·lusió que arribi aquest concert i desitjo que s’ompli el Teatre-Auditori el dia 9 d’abril a les 21 h per poder arribar a fer una gran recapta per a la Fundació Sant Medir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem