Per un nou impuls a Can Cortés

'Els reptes dels barris no fan vacances i seguim amb temes pendents que necessiten un nou impuls'

Tenim un nou govern sorgit de les urnes del passat 28 de maig amb un nou responsable a l'alcaldia, però els reptes dels barris no fan vacances i seguim amb temes pendents que necessiten un nou impuls.

Els canvis poden ser una oportunitat (o no) per donar aire a les necessitats que tenim i és per aquest motiu que des del passat 19 de juny, hem enviat una carta a l'alcalde Josep Maria Vallès per demanar una visita institucional i de treball per arribar a un acord que ens permeti posar recursos i un calendari a les actuacions que ens han de permetre tenir un barri millor.

A la carta li parlem de la necessitat de cuidar del nostre parc natural, de la seguretat, de millorar el servei de bus a demanda, de l'arranjament de voreres i la protecció dels contenidors de brossa o del risc d'esfondrament del C. Magarola si no es fan les obres necessàries per recuperar el terreny perdut per l'efecte dels temporals Glòria i Filomena entre altres temes.

Molts d'aquests necessiten agilitat, compromís i execució d'inversions. Si aquest govern és capaç de donar resposta a totes aquestes necessitats (o una bona part d'elles) no només haurem aconseguit junts un barri millor sinó que, a més a més, recuperarem la confiança perduda en les administracions.

Ara, només cal que ens donin resposta amb el dia, hora i lloc per començar a parlar-ne. Quan ens veiem Sr. Vallès?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem