Nous mòduls de La Mirada a Volpelleres... Enraonem?

"La Mirada haurà de continuar creixent en mòduls uns quants anys més. Quants?", diu Valcarce

Si acabàvem el 2019 fent un balanç negatiu de l'any per Volpelleres, l'inici del 2020 no apunta a cap millora. I és que per primer cop, en quasi 9 anys de vida de l'associació, no se'ns ha volgut escoltar en una qüestió amb un evident impacte al nostre barri. Aviat farà 4 anys que anunciàvem amb gran satisfacció que la XII escola de Sant Cugat vindria a Volpelleres. Era en aquest barri on estava la gran demanda de places, i no volíem més línies "bolet", ni molt menys haver de desplaçar-nos lluny. Volíem una escola de barri i l'havíem aconseguit. Això si, s'havia de començar en mòduls i el camí no semblava ni fàcil ni ràpid.

I així ha estat. Estem a l'any 2020 i encara no tenim l'edifici, i el pitjor és que sembla que s'hagi tornat al punt d'inici, i que malauradament La Mirada haurà de continuar creixent en mòduls uns quants anys més. Quants?

 

Doncs bé, ja a la nostra primera reunió al setembre amb l'equip de govern, els hi traslladaven la nostra preocupació per La Mirada, i petició de participar de les comissions de seguiment. Volíem continuar recolzant l'escola i defensar els interessos generals dels veïns en tot allò que pogués tenir impacte (nova ubicació edifici i mòduls, mobilitat, etc.).

Des de llavors ens consta que s'han fet fins a 4 reunions, i en cap d'elles se'ns ha convidat per poder dir la nostra, amb el resultat final que ja coneixem tots, i que suposa dividir en dos l'escola, i ubicar els nous mòduls a l'únic lloc on els veïns tenim clar que no els volem.

Creiem que d'altres opcions són possibles, i que hauria de ser una prioritat d'aquest Ajuntament no dividir l'escola ni eliminar més zones verdes del barri. Enraonem?

 
Comentaris

Destaquem