Nova associació a La Floresta

'Ens hem vist obligades a donar-nos d'alta per poder ser admeses a la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat o poder tenir vot al Consell de Barri de la Floresta'

En realitat, el Col·lectiu per a la Defensa dels Drets Socials-Gent Gran és la mateixa comissió de Drets Socials vinculada al Consell de Barri, amb els mateixos objectius i activitats exposades anteriorment en altres articles. El fet és què ens hem vist obligades a donar-nos d'alta per poder ser admeses a la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat o poder tenir vot al Consell de Barri de la Floresta. Un cop donades d'alta, però, creiem que ja no tindrem dificultat per poder participar en altres Taules, Consells, etc.

En els estatuts de la nova associació hem mantingut els nostres objectius: la defensa dels drets de la gent gran, reclamar la informació i difusió de tots els serveis socials disponibles per part de l'Ajuntament i d'altres administracions públiques com ara la Generalitat, la Diputació, etc., aconseguir la publicació i distribució d'una guia de serveis i ajudes a les persones per part de l'Ajuntament tal com l'actual tinenta d'alcaldia de Drets Socials es va comprometre en el primer punt del seu pla de govern 2019-2023.

Impulsar i optimitzar eines de participació democràtica en favor de l'autonomia, la dignitat i els drets de les persones. I així, per millorar i facilitar el nostre treball podrem, com a associació, accedir i utilitzar els recursos que l'Ajuntament i les diferents administracions públiques posen a disposició de les associacions actives del seu mapa associatiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem