Nova temporada al Teatre-Auditori!

Tindrem un programa ‘non-stop’ de teatre, música, òpera, dansa, poesia, màgia i humor

Acomiadàvem la temporada amb un concert excepcional de Suzanne Vega i Gerry Leonard, gran guitarrista i director musical d’un dels meus ídols, David Bowie, però al setembre hi tornem amb 41 espectacles i unes 50 sessions OFF.

Des d’El Florido Pensil Nenes fins a El petit príncep, tindrem un programa non-stop de teatre, música, òpera, dansa, poesia, màgia i humor per a tots els gustos. Com a novetat, gràcies a la Fundació Vodafone, les funcions de L’avar, amb Joan Pera, seran adaptades per a persones amb discapacitat sensorial. Són cites obligades també André i Dorine, Dansa d’agost, La tempesta de Shakespeare (VOSC) i l’estrena de Sota teràpia, de la mà del director argentí Daniel Veronese.

Si us agrada la poesia, el 16è Festival ve avalat per grans poetes i grans artistes com Carles Santos i Clara Peya. Fans dels musicals, teniu Cabaret i una vetllada Sondheim amb la Mone.

I, si us agrada la música clàssica, Beethoven i Schumann i Peter Pan de l’OSSC, el Rèquiem de Mozart del Liceu i dos concerts “de ciutat”: Núria Rial i Albert Guinovart, dedicat a Victòria dels Àngels, i Júlia Farrés-Llongueras a Enric Granados.
Concerts de luxe amb Sopa de Cabra, Rufus Wainwright, Avishai Cohen, Chenoa, Barbara Hendricks, Manel, Ara Malikian, Deparamo, The Risas i convidats, Antonio Orozco i el 5è Petits Camaleons amb Macaco, Obeses, Ramon Mirabet...

En dansa, vibrarem amb la Cia. Nacional d’Holanda Junior, Sara Baras i Kulbik, Cobla Sant Jordi, DJ Mario Nieto (In Somni). I, fans de l’humor, no us perdeu David Guapo i el youtuber Auronplay.

Emocions per a tothom!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem