Oposició a l'oposició

La feina de l'oposició és necessària per a la salut democràtica de la nostra ciutat

Ningú no és perfecte, i es poden cometre errors. Tothom en cometem, govern i oposició. Ara bé, quan una persona passeja per la ciutat, en veu l'evolució, i la compara amb les ciutats de l'entorn immediat de l'AMB, és absolutament innegable que alguna cosa s'ha fet i s'està fent bé per part del govern municipal. Sant Cugat és un model únic de ciutat.

La ciutat té reptes de futur, aspectes en què encara queda molta feina per a fer. Tenim la gran sort que l'equip de govern no amaga el cap sota l'ala, defensant els interessos de tots nosaltres davant de qualsevol administració i del color polític que sigui. L'HGC és la prova del cotó fluix, on vam veure quina era l'actitud de l'equip de govern, la valentia i honradesa de l'alcaldessa i l'actitud passiva i servil d'Esquerra Republicana davant del MH Conseller, encara que perjudiqués els interessos dels santcugatencs. Ho diu sempre l'alcaldessa: Sant Cugat, Catalunya i el partit. I ho ha complert.

La feina de l'oposició és necessària per a la salut democràtica de la nostra ciutat, però pintar la ciutat com un caos i posar el govern municipal permanentment contra les cordes per a veure en què el poden perjudicar demostra la manca de projecte de ciutat que tenen. Hi ha regidors que cada dia recorden la majoria absoluta del mandat 2011-2015, amb una falta de respecte remarcable vers els 13.500 santcugatencs que van votar CiU. En aquest mandat, Mercè Conesa tingué el 37% dels vots (Ada Colau, el 25%) i formacions amb l'11% li treuen legitimitat a l'alcaldessa. En fi, que posin els bastons a les rodes que vulguin, que el govern els saltarà, i el 2019, vosaltres tindreu la paraula, novament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem