Organitzar un concert i ser actius en temps de pandèmia

'Esperem que vingui molta gent presencialment al teatre perquè la cultura és segura, però també volem fer arribar la música solidària a les persones que no poden sortir de casa'

Malgrat la pandèmia, el Rotary Club de Sant Cugat no ha deixat de mantenir el contacte de manera virtual entre els seus membres i ha seguit fent activitats de servei. A finals de desembre vàrem entregar una furgoneta a l'Associació de Veïns de Rubí (ASAV) per facilitar-li el transport d'aliments i materials entre els seus associats.

Hem proporcionat materials diversos, aconseguits d'un centre de Barcelona, a entitats de la ciutat amb les que tenim contacte. Amb el 10% dels diners obtinguts en el concert benèfic de l'any 2020 hem comprat un palet de llet per Càritas. Aquest any, els esforços els concentrem en fer el 14è concert benèfic Música per a la Solidaritat esperant que sigui un èxit malgrat la COVID-19.

La part artística estarà magníficament interpretada per l'Orquestra Diletant de Catalunya amb la col·laboració de Gerard Claret i Patrícia de No, que interpretaran obres de Mozart. Aquesta nova edició es destinarà al Taller Jeroni de Moragas, entitat local que necessita un sistema de renovació d'aire per a una zona d'un taller a on treballen els seus associats. És el projecte AIRE. El concert serà en el Teatre Auditori de Sant Cugat el dia 18 d'abril a les 18:00, però a causa de la limitació de l'aforament, hem preparat la manera de poder oferir el concert també en línia.

Esperem que vingui molta gent presencialment al teatre perquè la cultura és segura, però també volem fer arribar la música solidària a les persones que no poden sortir de casa. Esperem que la solidaritat de tots, faci possible aconseguir donar l'aire necessari al Taller Jeroni de Moragas. Moltes gràcies a tots els que ens esteu ajudant a fer-ho possible.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem