El pagament de la festa

Article de Rafa Robledo responent a l'opinió de Joan Carles Galofré

Llegeixo amb estupefacció l'article d'en Joan Carles Galofré. I dic estupefacció perquè és de suposar que quan es dona una opinió a través de qualsevol mitjà dirigit al públic s'ha de ser rigorós, tenint en compte tots els factors que puguin entrar en joc sobre el cas que s'explica. És cert que la COVID-19 ens fa mal a tots i a totes i en el món de l'esport també en som víctimes, d'aquest drama. Sr. Galofré, qui tanca les activitats i els pavellons de les entitats esportives és l'administració i el problema el tenim els ciutadans i esportistes. Per cert, les instal·lacions esportives les paguem tots i totes.

Dir o donar a entendre que les entitats esportives i concretament les de Sant Cugat deixen de tenir càrregues perquè no fan activitats és poc més que manipular la realitat i consegüentment manipular a l'abnegada ciutadania que encara no sap si ha de sortir, entrar o com viure tranquil·la el drama que vivim. Deduir que les entitats, perquè no poden fer la seva feina, no tenim despeses i per tant els nostres pobres associats, esportistes i ciutadans són els que sempre paguen la festa quan no cal, em sembla un despropòsit monumental.

 

Dic despropòsit monumental i m'explico:

Els ciutadans no paguem la festa, els ciutadans paguem totes les festes i el que seria més aclaridor per als nostres soferts pagadors (ciutadans/es) és explicar clarament no qui paga, que ja ho sabem, sinó qui acaba cobrant, com ho fa i per què. És important aclarir que les entitats esportives i no esportives són majoritàriament "sense ànim de lucre", que depenem dels nostres associats per sobreviure i fer la nostra feina i si aquest detall el reflexionem amb calma, veureu, veurà senyor Galofré, que no tot és el que sembla i que articles com el seu no informen si no solament promocionen una manera d'entendre l'organització de l'esport a Sant Cugat que de seguir així no ens durà massa lluny.

L'OMET la paguem tots i totes i fixis, és municipal i també ens cobra. Parli, si li plau, amb els que sempre acaben cobrant i informi els ciutadans de forma imparcial, entenedora i objectiva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem