Resposta a "Qui paga la festa?"

Article d'opinió de Pujol responent l'article passat de Joan Carles Galofré

Després de llegir l'article d'opinió en el TOT Sant Cugat titulat "Qui paga la festa?" voldria fer algunes puntualitzacions:

Més info: Qui paga la festa?

Conec diferents clubs que no han girat rebuts durant el confinament, mentre que l'escrit dona a entendre que tots segueixen girant els rebuts. Les "importants subvencions" del consistori equivalen a una ràtio entre 1 i 2€, al mes per esportista. L'import pot semblar alt si es desconeix els projectes de les entitats.

L'ajut important que rebem per part de l'Ajuntament sobre l'ús dels equipaments és inqüestionable; ajuda que la nostra activitat esportiva sigui possible. Cal posar de manifest, que tant l'OMET i l'Eurofitness també reben finançament de l'Ajuntament. I també els hi toca "pagar la festa" igual que a la resta de clubs.

No pagar sous no vol dir no tenir despeses. Hi ha moltes despeses repercutides en les quotes que es mantenen igual quan no es fa activitat. Entre d'altres: despeses federatives, assessories fiscals i laborals, despeses d'informàtica, telefonia, riscos laborals, assegurances, material esportiu i, si és el cas, despeses de local.

En el cas dels ERTO, hi ha situacions en les quals el club decideix ajudar als treballadors/es. A hores d'ara moltes i molts encara no han rebut cap mena d'ingrés per part dels SEPE o bé han cobrat una quantitat minsa. Per aquest motiu, alguns clubs hem fet un esforç per compensar-ho. La tramitació de l'ERTO tampoc és de franc.

Resumint. Les entitats i clubs són realment qui "paguen la festa". De la mateixa forma que ho fan els ciutadans, el comerç i la resta de forces actives de la ciutat.

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem