Paraules (i roses) d’amor

S'acosta Sant Jordi, temps de paraules i roses. No vull ser agosarada i fer recomanacions literàries perquè entenc que el mateix llibre llegit per dues persones, poden ser dos llibres diferents. Però no per això hem de deixar de fer sentir especial al/la nostre “Sant Jordi” particular, encara que només basem la nostra elecció en la curiositat d'un títol.

Amb La brúixola dels somriures perduts (Albert Espinosa) potser reconquistem al Pere. I si poguéssim tenir "Polítics a la carta" (Josep M. Vallès) pel Joan, segur podríem arribar a un acord que sembla impossible en això de la política. Per a la Laura, sempre tan unida a la seva peluda mascota: "El gos" (Alejandro Palomas).

Pel Tomàs crec que li vindria bé "No culpis al karma del què et passa per gilipolles" (Laura Norton); el pobre últimament no dóna una. I per l’Agatha, que comença a agradar-li el Chao Li, el japonès del restaurant de sota: "Sushi per a principiants" (Marian Keyes). Pel picaflor d’en Mario bé podríem regalar-li: "Les dones del Cèsar" (Collen McCoullough) i per a la Maria que troba a faltar la seva terra: "Poeta a Granada" (Ian Gibson).

No hi ha excusa per no saber quin llibre regalar aquest Sant Jordi, i si no tenim temps per anar a comprar, podem fer-ho en línia. Llibreria Alexandria, veïns de Sant Cugat, ens ho posen fàcil: http://www.alexandriallibres.com.

Una altra opció és llançar-nos a aquesta aventura d'escriure. Dos senzills reglots en un tovalló de paper, una poesia amb pintallavis en un mirall, pot donar pas a tota una història de cavallers, princeses i dracs.

"Cuida't dels que saben escriure, ja que tenen el poder d'enamorar sense ni tan sols tocar-te" (Anònim)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem