Participaràs en la V catalana?

Cara a cara sobre els arguments a favor i en contra de participar o no en la Via Catalana 2014

Marc Tolrà i Rosell, estudiant de dret
“Participaré perquè ha de ser un èxit si Volem Votar el pròxim 9 de noVembre”
Sí, jo participaré en la V de l’Onze de Setembre perquè la iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural ha de ser un èxit si Volem Votar el pròxim 9 de noVembre. Falten dos mesos per a la consulta i enViar un missatge potent a Madrid i al món sencer, dibuixant una V de Votar i de Victòria, és una bona manera de fer Visible la nostra Voluntat. Segons les enquestes, el 80% dels catalans defensem el dret a decidir. Sigui quina sigui la intenció del Vot a la consulta, la V està pensada per a tots ells.

La Via Catalana 2014 reclama poder decidir el futur a les urnes, democràticament i pacíficament, perquè, en definitiVa, la democràcia és la millor eina que tenim, i la Volem fer serVir! Falten pocs dies per a la Diada i estic conVençut que els carrers de Barcelona es tornaran a omplir.

El Vallès Occidental té assignat el tram 23. Inscriguem-nos-hi perquè així podrem aconseguir el nostre gran objectiu: construir un gran mosaic amb la senyera a traVés de la Diagonal i la Gran Via per dir ben alt i ben clar que els catalans Votarem.

Marc Vicente, veí de Valldoreix
“M’agradaria que deixéssim de limitar-nos, ja que es crea ràbia, odi, conflictes, guerres”
Més enllà de justificacions econòmiques i socials, aquesta possible separació entre pobles esdevé una manera de no afrontar realment els problemes a què avui en dia s’enfronten aquests territoris i la societat que cada dia està més manipulada. Sento que els dos bàndols actuen de la mateixa manera, movent-se per interessos econòmics i d’orgull, amb els mateixos discursos, excuses, xantatges, manipulacions, prejudicis…

M’agradaria que deixéssim de limitar-nos, ja que es crea ràbia, odi, conflictes, guerres. Obrim-nos i deixem de costat tot aquest egoisme. Si volem un canvi, hem de començar per nosaltres mateixos. Necessitem negociacions, sí, però dutes a terme des d’una perspectiva més humana. Pot semblar un escrit molt idíl·lic, però hem d’acceptar que tots som únics i deferents, que ens hem de respectar i acceptar, que podem viure tots junts acceptant que tots formem part d’aquest món i que hi podem viure plegats, compartint-lo!

És per això que no assistiré a aquest acte, perquè somio en un món més lliure, lliure de veritat i sense fronteres.

 
Comentaris

Destaquem