Passem a l'acció!

'Les properes urnes del 28 de maig han de servir per passar a l'acció a favor de la qualitat de vida del nostre barri i del nostre entorn més privilegiat'

Com pot l'Ajuntament servir el barri per fer-lo millor? La via principal passa per l'acció de remar en un sol carril cap a una única meta: oferir millors serveis al veïnat aposant per una millor qualitat de vida.

En els propers mesos de moviments polítics, l'Associació de veïns i veïnes de Can Cortès volem recordar allò que fa temps que demanem perquè viure a Les Planes de Sant Cugat sigui també sinònim de qualitat de vida. Per això, hem proposat als partits polítics enderrocar el mur de greuges acumulat. Com?

  1. Oferint més i millor servei de bus a demanda. Cal retornar als temps en què un trajecte de 10 minuts no es feia en 50 i mirant al futur, mereixem tenir aquest servei els caps de setmana i durant el mes d'agost.
  2. Recuperant la policia de proximitat. L'actual govern va agafar el compromís de donar resposta a aquest servei a finals del 2022 i ja estem entrant al segon trimestre del 2023 sense saber-ne res.
  3. Apostar per la prevenció d'incendis. Necessitem la pluja, però també de la pluja d'inversions promeses que no arriba.
  4. Doblant servei de neteja. S'imaginen netejar casa seva un cop al mes? Oi que no s'hi podria viure? No cal dir res més.
  5. Treballar un pla d'arranjament de voreres. Volem un barri caminable i, malgrat que s'hi ha treballat, no tenim cap notícia que l'Ajuntament seguirà intervenint en aquest sentit. La sospita que les eleccions són el motiu per quedar bé amb el veïnat comencen a fer forat.
  6. Consolidar la clàusula Can Cortès. Volem un barri que rebi les inversions que es fan a la ciutat i a Les Planes treballant una clàusula en els contractes municipals que tinguin en compte, també, aquells barris que per densitat de població no tindrem cap inversió.


Les properes urnes del 28 de maig han de servir per passar a l'acció a favor de la qualitat de vida del nostre barri i del nostre entorn més privilegiat, el Parc Natural de Collserola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem