Pere Soler, candidat a l'alcaldia del PSC Sant Cugat (I)

'Des de jove soc afiliat al socialisme, la influència a casa em va impregnar dels valors de la igualtat, l'altruisme i la solidaritat'

És important que la ciutadania conegui bé els i les candidates que aspirem a liderar el futur de la ciutat, que se sàpiga també d'on provenen, els seus valors, les seves motivacions, i donar a conèixer el que han fet i què estan disposats a fer. I així intentaré fer-ho en la sèrie d'articles que inicio avui. Així ho vaig explicar el passat dissabte 14 de gener, acompanyat d'en Salvador Illa, i de molta gent que omplia el Celler Modernista en la meva presentació, unes pinzellades de tot plegat.

Més info: Pere Soler es presenta com a alcaldable del PSC i treu pit de l'obra del govern

Des de jove soc afiliat al socialisme, la influència a casa em va impregnar dels valors de la igualtat, l'altruisme i la solidaritat. A Sant Cugat he treballat perquè cada un dels candidats que em van precedir, obtingués els màxims resultats. En les hores més baixes vaig entomar la responsabilitat de liderar el projecte, tenint present que el PSC ha estat l'únic partit que ha mantingut la representació a l'ajuntament sense haver de canviar de nom, ni renunciar a res. Amb un sol regidor vàrem ser capaços de ser decisius i entrar al govern, essent responsables de les polítiques d'ocupació, vàrem teixir les bases del que ens conduiria a ser la ciutat amb un atur baix.

La ciutadania ens va donar l'oportunitat de formar un govern d'esquerres i de progrés, amb una base programàtica sòlida que reforçava allò que ens unia en l'àmbit local i pactàvem la discrepància en l'àmbit nacional. I no ens vàrem equivocar, era necessari. Des de Sant Cugat hem ajudat a normalitzar la discrepància entre forces polítiques no iguals, crear un clima de diàleg entre forces antagòniques. Canviant el rumb de la ciutat i trencant dinàmiques perverses a l'Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem