La petjada del pare Lluís Victori

'I és que en totes aquelles persones es visualitzava el gran arbre que ha germinat gràcies al pare Victori durant els més de 50 anys de servei al Monestir'

Molts santcugatencs ens sentim una mica orfes perquè el pare Lluís Victori ens ha deixat. El Monestir es va omplir de gom a gom en el seu funeral, ja que som molts els qui vam voler donar-li un comiat ben sentit. Veient aquella gran gentada em venia al cap la paràbola de Jesús sobre el gra de mostassa: la llavor més petita que després es converteix en un gran arbre on els ocells hi fan niu. I és que en totes aquelles persones es visualitzava el gran arbre que ha germinat gràcies al pare Victori durant els més de 50 anys de servei al Monestir.

Més info: Mor el jesuïta santcugatenc Lluís Victori, mossèn a Sant Cugat més de 50 anys

Gràcies, pare Lluís per aquesta petjada tan profunda que has deixat a Sant Cugat! Molts de vosaltres us considereu bons amics seus i és que s'ha fet estimar per molts. Aquests dies no paro de rebre comentaris elogiosos compartint històries precioses del que heu viscut amb ell: un consell seu que us va ajudar a superar un moment incert de la vida, com us va donar consol per la pèrdua d'un ésser estimat...

Els darrers anys de la seva vida els va dedicar al sagrament de la confessió. El Papa Francesc li va donar l'encàrrec de ser missioner de la misericòrdia i, certament, ens ha mostrat la tendresa del bon Déu amb la passió que el caracteritzava. Al cel siguis! Et trobem a faltar!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem