POR ... A QUÈ?

Tenim por de tot allò que desconeixem

Ups, em toca escriure el darrer article de l'any. No puc evitar pensar en tot el que ha passat al món aquest 2016 i el que m'ha passat, perquè no ens enganyem, ens afecta el que passa el nostre entorn, però com ho vivim nosaltres és la clau per poder acabar l'any i dir: malgrat tot he estat capaç de vèncer les meves pors.

La por és una emoció bàsica per a la supervivència, ja que ens fa planificar-nos, preparar-nos, defensar-nos i protegir els nostres éssers estimats ajudant-nos a evitar els perills.

Però, de què tenim por?

Tenim por de tot allò que desconeixem, per això és tan difícil prendre decisions, perquè aquestes la majoria de vegades impliquen trencar amb una rutina que ens donava una certa seguretat per iniciar un nou projecte on no tenim cap tipus d'informació, a part de la que ens ha fet sentir que necessitaven un canvi, i els canvis impliquen haver d'afrontar-nos a les nostres pors i sobretot a
comprometre'ns amb allò que hem decidit. Perquè la clau de l'èxit de qualsevol decisió és el grau de compromís que hi posem per tirar endavant el projecte, sigui quin sigui. Tots tenim dret a equivocar-nos en les nostres decisions però està clar que un cop s'han pres aquestes provoquen canvis a les nostres vides i per tan noves realitats que ens condicionen.

Queden hores per acomiadar-nos del 2016 i donar la benvinguda el 2017. És un bon moment per analitzar les decisions que hem pres al llarg d'aquest any i les que hem deixat de prendre per por el que diran, a què passarà o simplement per comoditat.

Som les decisions que prenem, per tant us desitjo que aquest 2017 sigueu tot el que decidiu ser

BON ANY NOU!!!!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem