Promusa ha servit i serveix als ciutadans de Sant Cugat

PROMUSA és l’empresa municipal que gestiona l’habitatge públic de Sant Cugat des de 1989

Llegeixo l’escrit de la Sra. Ingla (ERC) i tinc una sensació de desconcert, ja que sembla que desconegui una realitat que, bé per coneixement històric o bé per la seva posició actual, hauria de tenir.

PROMUSA és l’empresa municipal que gestiona l’habitatge públic de Sant Cugat des de 1989. Actualment té un parc de lloguer de 461 habitatges i 97 en curs, previstos pel 2018. Hi ha 4 projectes més en cartera: 60 habitatges a Jeroni de Pujades i 48 a Benet Moixó, 48 més a Sanjoanistes-Valldoreix, i 90 a Pla de Vinyet, arribant fins als 892 habitatges en els pròxims 6 anys.

Per elaborar el Pla estratègic 2019-2023 que garanteixi aquest increment d’habitatge cal estudiar els recursos, la configuració del patrimoni, la planificació financera i els fluxos de tresoreria, entre altres factors. En això estem treballant i així ho hem explicat als consells d’administració dels quals el seu grup en forma part.

El 2014 PROMUSA es va fer càrrec de la gestió de la zona blava i de l’aparcament del Monestir, fet que li va suposar uns ingressos de 527.443 € el 2016. Aquests ingressos contribuiran al finançament dels nous habitatges, tal com descriu el Pla que ERC coneix com a vocal al Consell d’administració.

Des del 1989 PROMUSA ha promogut més de 1.700 pisos de protecció oficial. Sant Cugat és un referent de la política d’habitatge públic. Darrere les façanes dels edificis de PROMUSA milers de persones desenvolupen el seu projecte de vida a la nostra ciutat.

Ens agradaria que fossin més, i tant, i per això treballem. Afrontem la problemàtica de l’habitatge amb realitats, no amb paraules buides.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem