Ja n'hi ha prou!

'Dia rere dia ens trobem amb actuacions incíviques que van en augment i que malmeten el nostre entorn'

Des que vam iniciar aquesta legislatura, l'equip de govern de Valldoreix estem molt capficats en voler solucionar una problemàtica que afecta diàriament a la nostra vila i, malauradament, a la majoria de municipis del nostre país. Dia rere dia ens trobem amb actuacions incíviques que van en augment i que malmeten el nostre entorn; des d'abocaments il·legals al bosc o als carrers a malmetre el mobiliari urbà, ja sigui trencant-lo o pintant-lo.

Malgrat invertir-hi més recursos (incorporarem dos nous agents cívics el 2022), som perfectament conscients que des de l'administració no podem posar fi a això i que una part passa per la conscienciació, la col·laboració, l'educació i la sensibilitat de la nostra ciutadania, la qual és qui, al cap i a la fi, paga tots aquests desperfectes.

No fa gaire, i amb l'esperit de continuar lluitant contra aquesta xacra, dos veïns de la nostra vila van ser sancionats amb 375€ per abandonar deixalles a la via pública i ometre l'advertiment del nostre agent cívic. A ningú li agrada haver d'actuar així, però sembla que a vegades és l'única manera per tal que reaccionem i siguem conscients que estem agredint el nostre entorn.

Ja per acabar, i aprofitant que la setmana entrant és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, us convidem el diumenge 21 de novembre d'11 a 13 hores a la segona edició del #TrashtagValldoreix al camp de futbol. Aquest cop netejarem l'entorn i el torrent de Can Badal a proposta del Consell Sectorial de Medi Ambient de Valldoreix. Us hi esperem a totes i a tots! Sereu benvinguts!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem