Què vens, Sorea?

Darrerament a la nostra ciutat hi ha força presència d'una sorprenent publicitat

Als lectors observadors, no se'ls haurà escapat que, darrerament a la nostra ciutat hi ha força presència d'una sorprenent publicitat. No per ser d'aquelles campanyes que ho inunden tot, o d'aquelles que busquen crear controvèrsia, ni tan sols amb una musiqueta enganxosa. És una publicitat subtil i aquí i allà de l'empresa Sorea.

Per mi és francament sorprenent, perquè els usuaris d'aquest servei, no podem «comprar» cap altra «marca d'aigua». Potser tenim alternativa si no de consumir la gestió i abastiment d'aigua de Sorea? I llavors, perquè tanta inversió? I llavors què venen exactament? Calculem centenars de milers d'euros invertits en publicitat, en actes i afers públics i privats. És una senyora inversió, que a més, evidentment, es repercuteix a la factura. Sorea ens cobra, la publicitat que fa d'un servei sense competidors. No em direu que no és estrany.

Els lectors encara més observadors, s'ensumaran que té alguna relació amb el fet que s'acaba el contracte del servei el pròxim 2019. És doncs, una campanya per pressionar la decisió política de canvi de gestió a gestió pública? Em semblaria un joc molt brut, és evident que l'administració, amb centenars de prioritats no pot gastar centenars de milers d'euros a parlar dels beneficis de la gestió pública, encara menys els que la defensem de ple.

L'externalització de determinats serveis, ha consolidat la percepció que tot es pot vendre i comprar, fins i tot serveis bàsics per la vida, com l'aigua. No puc fer res més que comprar-te l'aigua Sorea, però sí que puc ser crítica amb la gestió, ni que facis campanyes que em cobraràs ala factura, per a convèncer-me del contrari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem