Qüestió de noms

"Seria una pena que per una qüestió de noms (i de deixar enrere la petjada franquista) seguim fent impossible una gestió tan senzilla com arribar al carrer de Magarola... "

L'any 2018, el plenari de l'ajuntament de Sant Cugat va aprovar el canvi de nom del carrer d'Antoni Griera del barri de Can Cortès pel de carrer de Magarola. La idea va ser molt benvinguda pel vincle que tenia Antoni Griera amb el franquisme, però també amb una mica d'incertesa per saber quines conseqüències tindria en el dia a dia. Ja m'entenen, oi?

Quatre anys després, els veïns i veïnes del barri podem dir que el canvi en si hauria estat 100% satisfactori si no fos perquè hi ha paquets que arriben al carrer Magarola... d'Abrera; algunes companyies de telèfon no fan la seva feina justificant que el carrer de Magarola no apareix en el seu sistema i que quan es fa una cerca a Google apareix l'antic carrer Antoni Griera. Quin embolic, oi?

Per evitar confusions, ens hem acostumat o bé a donar les dues adreces o a seguir utilitzant només el nom d'Antoni Griera, però això no hauria de ser així, oi?

Estem construint un barri entre tots i totes que a poc a poc avança i funciona millor. Seria una pena que per una qüestió de noms (i de deixar enrere la petjada franquista) seguim fent impossible una gestió tan senzilla com arribar al carrer de Magarola... de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem