Quin és l’estat de la nostra ciutat?

Cara a cara sobre la nota de la gestió del govern actual de Sant Cugat

Jordi Robirosa, Periodista
“Puntuo la gestió de la ciutat amb un notable, però l’actuació de la grua és una vergonya”
M’agrada viure a Sant Cugat. Fa quinze anys que sóc aquí i cada dia que passa n’estic més satisfet. I m’agrada viure la vida del poble, perquè per a mi Sant Cugat és com un poble gran, on quan surts a passejar no pares d’enraonar amb tothom. Si em diguessin quina nota posaria a la gestió de Sant Cugat, hi posaria un notable alt. És força evident que la gestió és bona; l’oferta cultural que tenim és espectacular, digna d’una ciutat de primer ordre, i tenim una batllessa, Mercè Conesa, que ens representa amb dignitat.

Els que seguiu el que escric ja sabeu que no estic gaire d’acord amb el Pla de mobilitat: no incidiré en aquest aspecte. Però sí que vull denunciar un aspecte concret: l’actuació de la grua. Tan primmirada com és a tot arreu, a l’Eixample Sud un dia rere l’altre –sobretot durant el curs- hi ha cotxes aparcats durant tot el dia en zones de pas de minusvàlids sense que siguin ni tan sols multats. I això, amics, és una vergonya.

Jofre Llombart, Periodista
“És evident que CiU i la CUP tenen models de societat i de ciutat diferent”
El ple extraordinari de dilluns ens va deixar el reflex d’una contradicció que s’ha anat repetint en diversos punts del país d’ençà que va començar el procés sobiranista. Un dels arguments del PP per atacar aquest procés és que el govern de Mas ha descuidat “els problemes reals de la gent” i ho han fiat tot al deliri independentista. Com si no es pogués pensar en dues coses a la vegada. El cas és que a les sessions de control al president són el PP i Ciutadans els que sempre pregunten pel procés i la CUP o ERC per altres qüestions. Dilluns a Sant Cugat, va passar el mateix.

El PP va acusar Mercè Conesa de posar Sant Cugat al servei d’una Generalitat independentista. I la CUP va posar damunt de la taula mesures socioeconòmiques. És evident que CiU i la CUP tenen models de societat i de ciutat diferent, però és precisament per això que són necessaris debats com el de dilluns. Va ser el PP i no la CUP el qui va parlar d’independència. Va ser la CUP i no el PP la qui va parlar dels problemes reals de la gent.

 
Comentaris

Destaquem