Reflexionant

'Està bé saber opinions, però utilitzar espais de propietat privada o pública per embrutar la ciutat és lamentable'

Aquests dies hem passejat per la ciutat amb menys gent de l'habitual. El temps ens ho ha permès, ja que salvats alguns ruixats, hem gaudit de la ciutat i els seus carrers. Sempre hi ha llocs poc coneguts. Zones que hi has passat molts cops, però mai caminant, i espais sotmesos a canvis propis d'una ciutat que creix i es dinamitza. Alguns han anat a millor i altres malauradament a pitjor.

Sempre hi ha coses a millorar i cal treballar-hi. Però cal tenir en compte que seria lamentable tornar endarrere en algunes que es donaven per superades i tornem a veure-les. Caminant pel centre antic crida l'atenció la quantitat de pintades que es troben per tot arreu. Embrutant parets, balles, portes de garatge, algunes façanes i en molts casos, alguns espais de zones cèntriques que cansats de netejar-ho es deixen així. Són espais públics i privats que empobreixen la imatge i el valor d'edificacions, i carrers ben cuidats pels veïns i conservats pels serveis de l'administració.

Està bé saber opinions, però utilitzar espais de propietat privada o pública per embrutar la ciutat és lamentable. Pintar parets de parcel·la, persianes d'aparcament, o simplement parets en la via pública no són altra cosa que una falta de respecte per la comunitat, una despesa innecessària pels propietaris, sigui qui sigui, i un deteriorament de la ciutat i la demostració de la falta d'educació de les persones que les han fet. Cal protegir la ciutat i cuidar-la pel valor que sabem que té. Nosaltres també en formem part i tot no s'arregla netejant! El més net és el qui no embruta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem