Repensant la zona esportiva de La Floresta

'Fa molts anys, arrel la creixent activitat de l'Olimpyc Floresta FS es van acabar construint les dues pistes i el pavelló posteriorment, i tot aquell espai va canviar substancialment'

Dins del Consell de Barri de la Floresta s'ha posat en marxa una Comissió per a replantejar i posar al dia tota la Zona Esportiva de Can Llobet, formada per totes aquelles entitats i persones interessades a repensar tot aquell espai.

Això surt d'una reunió entre l'Olimpyc Floresta FS i l'Ajuntament, on se'ns va convidar a presentar pel Consell de Barri una proposta consensuada que contemplés tota la zona i els usos que s'hi poden donar, que són molts i amb moltes entitats involucrades. Allà hi tenim l'escola bressol, el Cau, el Centre Obert, pista i pavelló on entrena i juga l'Olimpyc Floresta FS, les noves zones de skate, cal·listènia i BMX que han sortit dels pressupostos participatius, la piscina que només funciona a l'estiu i el parc infantil. Usos esportius, educatius, de lleure i d'esbarjo. És una oportunitat que no podem deixar escapar i que ens il·lusiona de treballar. La volem fer bé. La magnitud del projecte és molt gran i el resultat no serà imminent, és un projecte de futur.

Fa molts anys, arrel la creixent activitat de l'Olimpyc Floresta FS es van acabar construint les dues pistes i el pavelló posteriorment, i tot aquell espai va canviar substancialment. Els que vam començar amb el primer equip de l'Olimpyc Floresta FS ja no vam poder jugar mai en el pavelló. Va arribar tard per a nosaltres, ens havíem retirat. Però els nostres fills sí que en fan ús. El pavelló i la piscina han quedat.

Ara, doncs, hem de repensar molt bé tot aquell espai i ser conscients del que volem que quedi, sobretot pels que vindran darrere nostre. I empènyer perquè els terminis no s'eternitzin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem