Resposta a l'article de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

"Criticaven de manera desmesurada i insultant les actuacions dels serveis tècnics de la Casa de la Vila i demanem una rectificació"

Des de l'EMD de Valldoreix volem manifestar la nostra disconformitat amb l'article d'opinió publicat la setmana passada a la versió digital del TOT Sant Cugat per part de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix.

En el mateix, aquesta associació criticava de manera desmesurada i insultant les actuacions dels serveis tècnics de la Casa de la Vila i, paral·lelament, posava en dubte la gestió política que s'està duent a terme amb els diferents projectes i obres que s'estan executant a Valldoreix el dia d'avui. Es poden dir i fer les coses de moltes maneres però sempre sense transgredir la línia del respecte. Malauradament, en aquest article no ha estat així.

És per aquesta raó que des del govern de l'EMD de Valldoreix demanem una rectificació. Aquestes declaracions no fan altra cosa que erosionar l'ambient de concòrdia que ha d'imperar en les relacions entre els diferents col·lectius cívics i associatius i amb l'administració local, un tarannà cordial del qual sempre ens hem sentit orgullosos a Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem