Sant Cugat és una ciutat ben il·luminada?

Cara a cara sobre l'enllumenat públic

David Sanz, empleat de banca

“Marxo molt d’hora de casa i els carrers segueixen ben il·luminats"

Hi ha prou il·luminació a Sant Cugat? Jo penso que sí. Visc al carrer de Clementina Arderiu i quan torno a casa algun vespre des del centre del poble no tinc cap sensació de foscor. És cert que sempre hi podria haver més llum en determinades zones, però entenc que s’ha de prioritzar la millor il·luminació als espais més transitats i s’ha de tenir especial cura amb l’estalvi energètic. També marxo molt d’hora de casa i els carrers segueixen ben il·luminats. M’agradaria felicitar els encarregats d’il·luminar la joia més preuada del poble: el Monestir.

Quan passo pel seu costat no puc evitar mai gaudir de la seva magnífica presència i absorbir la pau i els segles que transmet, de vegades amb certa esgarrifança...Quants avantpassats nostres hauran contemplat aquesta bellesa... Ara bé, hi ha llocs que, gràcies al incivisme d’alguns ciutadans, esdevenen autèntiques mines impossibles d’evitar malgrat acceptables nivells d’il·luminació. I que quedi clar que no culpo cap gos, sinó alguns amos… 

Jordi Marin Vives, assessor financer

“És una ciutat brillant de dia i fosca de nit. Les voreres han d’estar més ben il·luminades”

Aquest mes fa dos anys que visc a Sant Cugat del Vallès i puc declarar-me fan de la ciutat. Una ciutat acollidora amb tot el que una família pot demanar per gaudir d’un estat de benestar. L’únic, però, que li posaria seria el tema de l’enllumenat públic, sobretot quan es fa negra nit. Sant Cugat: brillant de dia i fosca de nit. Un carrer ben il·luminat dóna sempre més sensació de seguretat, millor qualitat de l’espai públic i més confort per a les persones que hi passegem.

Les voreres han d’estar més ben il·luminades, avui en dia la nova tecnologia LED permet tenir una llum més blanca, més clara i més regular que la il·luminació tradicional groguenca que actualment tenim a molts carrers de la ciutat i que genera una atmosfera més freda.

El meu desig per al 2015 és poder veure com una ciutat preciosa i brillant de dia, sigui una ciutat on aquesta preciositat es pugui apreciar de nit i es pugui anomenar la ciutat de la llum del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem