Si el bus no funciona, torna el cotxe!

'Un servei de mobilitat pública que havia funcionat prou bé i que, ara, presenta fortes deficiències fins al punt que hi ha usuaris que han tornat al cotxe privat'

En els darrers mesos, el grup de whatsapp de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Cortès treu fum amb un tema. El veïnat hem denunciat reiteradament per totes les vies possibles el mal funcionament del bus del barri. Un servei de mobilitat pública que havia funcionat prou bé i que, ara, presenta fortes deficiències fins al punt que hi ha usuaris que han tornat al cotxe privat. Un fracàs!

El context és el següent: desplaçar-se en cotxe des de qualsevol punt del nostre barri fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya són 10-15 minuts. Amb els canvis introduïts per part de l'ajuntament, aquest mateix trajecte que abans podíem fer en 15-25 minuts en bus, ara és de 45-50 minuts.

Massa dies els temps d'espera són extremadament llargs i malgrat que les dades de l'Ajuntament són que el sistema funciona correctament, la realitat és tossuda i durant la setmana de dilluns 20 a divendres 24 de febrer (com podreu veure en el nostre timeline de Twitter) no hi ha cap dia que el sistema hagi funcionat com un transport públic de qualitat. Dissabte 25 i diumenge 26 de febrer no hem pogut analitzar-ho perquè no tenim servei de bus (però aquest és un altre tema).

El sistema ha fallit. I no veiem que ni la presidenta del Consell de barri de Les Planes, la Sra. Gordó, ni el regidor de mobilitat, el Sr. Gallardo, tinguin cap intenció de trobar una solució. Més que res, perquè les nostres proves no els serveixen i s'amaguen darrere de les estadístiques que diuen que tot funciona de meravella.

És temps electoral. Què hi ha algú?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem