Supressió de la parada del bus de barri L4 de la Floresta

"Els autobusos de la Floresta són vells, no estan renovats, no són accessibles, la majoria de parades no tenen marquesina, no hi ha informació horària..."

La supressió a la Floresta de la parada Verge de Montserrat/passeig de la Floresta ha creat moltes dificultats al veïnat, especialment a les persones grans del barri que són les que més el fan servir. La supressió obliga a fer un trajecte a peu de 15/20 minuts, una bona part transitant per zones no edificades, i en el cas de patir una caiguda o tenir algun contratemps no es pot demanar ajuda. És també un inconvenient de nit, en dia de pluja, amb la calor o bé quan vas carregat.

En la reunió del 13/4/23 amb l’Ajuntament se’ls va entregar un recull de queixes del veïnat mostrant el seu profund desacord per la supressió de l’esmentada parada. Els autobusos de la Floresta són vells, no estan renovats, no són accessibles, la majoria de parades no tenen marquesina, no hi ha informació horària, les màquines de marcar la targeta de pensionistes sovint no funcionen, etc.

Les respostes donades pels representants del Consistori només van causar preocupació i desànim. Se’ns va argumentar com a millora que el fet de suprimir la parada redueix 4 minuts el trajecte, sense tenir en compte que per molt usuaris vol dir 20 minuts més de trajecte. Inacceptable!

El nostre col·lectiu treballa en la defensa dels drets socials de les persones grans, a les quals se’ls ha de garantir la seva autonomia i socialització. La mobilitat a la Floresta no és fàcil, som a Collserola, un barri de muntanya amb avantatges però també amb molts inconvenients sobretot per a les persones grans. Un bon servei de transport públic és vital. Reclamem una ràpida solució al problema.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem