La Taula d'Arts Escèniques-Dansa Sant Cugat

'Penso que mostrar i comentar el que fem ens ajuda a consolidar-nos i a oficialitzar la nostra activitat de cara a la ciutadania'

Començar a escriure aquesta opinió mensual és sense dubte un petit gran èxit per la dansa a Sant Cugat. Que es parli regularment de dansa al TOT, és per mi, motiu d'alegria. No és casualitat que aquesta oportunitat coincideixi amb la recent creació d'una Taula d'Arts Escèniques-Dansa a la ciutat.

Penso que mostrar i comentar el que fem ens ajuda a consolidar-nos i a oficialitzar la nostra activitat de cara a la ciutadania, ja que, nosaltres, per donar un exemple clar, no juguem partits cada cap de setmana. El nostre format és diferent, però hi trobem igualment disciplina, perseverança i esforç.

La competitivitat és opcional, però en el meu cas, per exemple, és una peça clau del procés d'evolució sobretot en categories juvenils. Ens ajuda a reforçar els valors que ens identifiquen, com l'autonomia, la confiança i el respecte. De vegades noto que quan intentem estar presents als mitjans de comunicació, podem semblar un negoci intentant fer publicitat, però la realitat és que no és publicitat el que busquem, sinó presència. Volem ser una opció més en la fantàstica oferta d'esports i cultura que tenim a Sant Cugat.

Tot i que (espòiler alerta), ni amb tota la publicitat del món, ens farem d'or dirigint una escola de dansa. No vull acabar sense saludar-vos, lectors i lectores del TOT, i dir-vos que estem aquí; i que treballem de valent! Aviat arribarà el Dia Internacional de la Dansa, el 27 d'abril, i tornarem a ballar al carrer i a apropar la dansa a la gent. I jo us pregunto: hi sereu?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem