A la teva salut Pilar!

'La seva marxa ens emplaça a mantenir viu el seu compromís i activisme en els diferents àmbits de treball que tenim al barri'

Inicialment, aquesta columna tenia l'objectiu de promoure i incentivar la participació en les diferents Comissions de treball del nou Consell de Barri de la Floresta, que es va constituir el 12 de desembre. Cal admetre que estem travessant moments de desafectació i cansament en relació amb la participació veïnal i costa treure forces i motivació per continuar demanant tot això que mai arriba al nostre barri.

Més info: S'inicia el Consell de la Floresta amb temes a tractar com el pati del casino

El mateix dia 12 de desembre, la vida ens va sorprendre amb la devastadora notícia de la pèrdua de la nostra veïna, activista i moltes coses més, Pilar Escriche. El 15 de desembre es va convocar un acte d'acomiadament a la Sala de Plens del Consell de Barri de la Floresta que es va omplir de gom a gom amb familiars, amics, veïnes i veïns i persones que estimen la Pilar.

Més info: L'activista Pilar Escriche mor als 79 anys

En aquest acte vam poder completar el quadre de la seva vida amb testimonis i anècdotes de les persones que la van acompanyar en diferents moments. Per a les persones que compartíem aquesta última etapa de la seva vida la seva marxa ens emplaça a mantenir viu el seu compromís i activisme en els diferents àmbits de treball que tenim al barri i, ves per on, aquest tràgic fet es va convertir en un manament i en un repte. La seva marxa ens deixa un gran forat al cor i un espai vuit en el territori de les lluites, denúncies i reclams del nostre barri.

El seu entusiasme ens servirà de suport, incentiu i vitamina per a continuar treballant per la Floresta i els drets de les persones.

A la teva salut, Pilar!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem