Tothom pot fer història

Hi ha gent que s’estima allò que fa i ho fa de manera voluntària amb l’única intenció de gaudir al màxim d’allò que s’estima i de compartir-ho

Molt sovint tinc la sensació que la gent que participem en entitats i associacions de la ciutat fem més feina de la que ens pensem, amb un valor ciutadà infinit. En tots els casos que conec, al capdavant del projecte hi ha gent que s’estima allò que fa i ho fa de manera voluntària amb l’única intenció de gaudir al màxim d’allò que s’estima i de compartir-ho.

Sempre està bé fer valdre allò que fem, aturar-nos un moment i mirar el què passa al nostre voltant. Casos santcugatencs d’aquest tipus n’hi ha un munt, però crec que un dels més representatius i reconeguts és el cas de la Penya Regalèssia. Aquest grup de nois, sense saber-ho i potser sense voler-ho, han construït la història local. No només parlem d’ells per referir-nos a la seva gran tasca per mantenir viva la cultura a Sant Cugat: també parlem d’ells quan ens referim a gent que té ganes de construir, de pensar en el global de la ciutat i de crear espais comuns, sigui en l’àmbit que sigui.

En tenim molt per aprendre, de la Penya Regalèssia, moltíssim! Si podeu... poseu un “regalessiu” a la vostra vida i seguiu els seus passos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem