Un passeig per la vida d'una artista

Estem il·lusionats i orgullosos de poder obrir les portes de casa nostra per qui vulgui venir a recordar-la

L'ESTUDI34 és un conegut espai a la nostra ciutat. És principalment un espai de coworking on desenvolupem les nostres activitats professionals un grup de sis autònoms. Fem disseny gràfic, pàgines web, vídeos i fotografia, a més a més de ser bons amics i col·laboradors, compartim la vida en molts moments.

Però també som un espai cultural de la ciutat; hem fet exposicions, xerrades, formacions... ens agrada pensar que posem una petita llavor en el món de la cultura i obrim les portes per compartir amb qui vulgui les nostres activitats.

El passat dissabte, amb motiu de la Nit de l'Art, inauguràvem una exposició que ens fa especial il·lusió. Es tracta d'un petit homenatge a l'artista Gemma Molera, una amiga santcugatenca que ens va deixar aquest mes de gener.

La Gemma tenia una forma molt especial de veure el món. Plasmava en les seves obres conceptes abstractes plens de vida. Parlava de natura, de vida, de mort... Jugava amb les ceres, les resines, el coure, el collage com si fossin prolongacions de les seves mans, de la seva ànima, del seu món interior tan ric i ple de vida.

Estem il·lusionats i orgullosos de poder obrir les portes de casa nostra per qui vulgui venir a recordar-la, i també per aquells que no vàreu tenir la sort de conèixer-la...

Us convidem a què passeu en qualsevol moment durant les dues setmanes que gaudirem de la seva obra a l'ESTUDI34. Us prometo, que no us quedareu indiferents...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem