Un Sant Jordi diferent

Sant Jordi tenia un caràcter reivindicatiu com mai tenyint de color groc el centre de Sant Cugat

Un cop més la ciutadania santcugatenca va omplir els carrers de la nostra ciutat durant tota la diada de Sant Jordi. El bon temps i el fet que enguany la festa no fos en cap de setmana sens dubte hi va ajudar. Persones grans, joves i canalla complien un any més el ritual de comprar un llibre i una rosa.

La gent fa mans i mànigues per trobar un forat enmig de la jornada laboral per sortir a comprar el llibre o la rosa. Una festa preciosa i única que hem de preservar per sempre i mai hem de convertir-la en dia no laborable, estic segura que perdria tot el seu encant.

Aquest any Sant Jordi tenia un caràcter reivindicatiu com mai tenyint de color groc el centre de Sant Cugat. Roses grogues, llaços grocs, flors per la solapa de color groc. Fins i tot el sol va voler lluir amb força per solidaritzar-se amb els nostres companys i les nostres companyes tancats a la presó o exiliats forçosament.

Afortunadament les mostres de solidaritat cada dia superen totes les expectatives. Desenes de persones es van acostar a la nostra carpa per posar-se un llaç groc a la solapa, contribuint d’aquesta manera amb l’Associació Catalana pels Drets Civils -que agrupa les famílies dels presos i preses polítiques- i a més a més per deixar-li un missatge de suport al conseller Romeva.

Aquest Sant Jordi ha estat trist perquè no hi érem tots i totes, però també ha estat un orgull poder compartir amb els nostres conciutadans i les nostres conciutadanes aquests moments tan durs. Moltes gràcies a tothom pel vostre suport. Li farem arribar al Raül a Estremera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem