Excuses del govern per no donar la cara

No té sentit doncs que tots els grups polítics valorem la nostra tasca a l'Ajuntament i la bona gent de Sant Cugat no hi pugui assistir per l'horari

El divendres passat va tenir lloc el primer Ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat. En teoria n'hauríem de fer dos cada mandat, però el cert és que el darrer va fer-se l'any 2013 - sembla clar que l'Alcaldessa no hi té massa interès.

Fer balanç sobre l'estat de la ciutat és indispensable, cal que els grups de l'oposició, a banda del govern, tinguem l'oportunitat d'explicar la feina feta i també que plantegem cap a on volem anar des d'avui fins al final del mandat.

Ara bé, si volem retre comptes davant la ciutadania, que en definitiva és el que ens toca com a representants públics, ho hem de fer en un horari on la gent ens pugui escoltar. I a la ciutadania que en el seu dia ens va fer confiança, decidint les majories del ple, això se li fa molt difícil si el ple és a les deu del matí. El grup d'ERC-MES ja va manifestar el seu desacord amb aquest horari, però de res va servir.

Quan vam iniciar aquest mandat el juny del 2015, aprofitant que la llista de CiU, ara PDeCAT havia perdut la majoria absoluta, vam proposar la modificació d'alguns tràmits, com ara allargar l'Audiència Pública dels Plens fins a una hora, per tal de donar a la ciutadania l'oportunitat de participar i decidir més en les polítiques de la ciutat. No té sentit doncs que tots els grups polítics valorem la nostra tasca a l'Ajuntament i la bona gent de Sant Cugat no hi pugui assistir per l'horari.

Es nota molt quan fas una cosa que te la creus o la fas perquè les noves majories polítiques t'hi han obligat. Aquest govern sempre troba excuses per no donar la cara.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem