L'única solució als conflictes és argumentar amb empatia

'Cal entendre, d'una vegada per totes, que tot és de tothom, que hi ha tantes opinions com caps i que l'única via de convivència és la del respecte mutu'

L'espai públic, com el nom indica, és de tothom, tant per concepte, com perquè aquest ha sigut adquirit i és mantingut amb els diners de tota la ciutadania, provinents dels impostos que li correspon pagar a cadascú.

En un municipi com el nostre, és motiu de satisfacció i orgull poder disposar de tant espai verd dels parcs urbans i de la part corresponent del parc de Collserola que fa que disposem d'uns 12m2/habitant, pel gaudi i la salut.

En aquest context, d'ús compartit, tant per cost, com per responsabilitat, es fa estrany, fins i tot no s'entén, el malbaratament d'instal·lacions verdes, com el que s'ha produït, ara fa un any, en ple primer confinament estricte i que encara no està arreglat per l'Ajuntament, en l'espai per gossos dels jardins de Tere Majem, a Mira-sol.

Ha passat molt temps i l'espai no és operatiu, els recursos esmerçats perduts, la imatge ciutadana per terra i el sentit comú absent. Cal entendre, d'una vegada per totes, que tot és de tothom, que hi ha tantes opinions com caps i que l'única via de convivència és la del respecte mutu, assumint que cada persona és un vot i la realitat es construeix amb el sumatori d'aquests.

Demano arreglar l'equipament i reclamo sentit comú, ja que malament es va si no som capaços d'entendre'ns. No té més raó qui més força mostra, sinó qui més arguments i empatia té.

 
 
Comentaris

Destaquem